Nespavost
Čas krátce před půlnocí
bere mě do své moci
vteřiny vidím před sebou utíkat
slova půjčená volám na pomoc
těším se
s rozedněním vrátím noci její moc
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)