počítačová
...
vložil jsem do sekce"kouzelné chvíle"
dotek Tvůj první i poslední
odklik jsem "uložit"snad ze své píle
a šel spát zase až den se rozední
...
pohladím naposled krajinu tváře
v níž směl jsem alespon vteřinu číst
ve stránkách pročítám onoho snáře
v němž si tak cením každičký list
...
najednou samoten jen v kyberprostoru
podivná skupenství bloudí mi hlavou
odkliknout do leva,posunout nahoru
někoho potěšit jen milou zprávou
...
některým souborům brzy licence vyprší
a plná verze vysokou cenu si říká
to vše však pochopíš,až pár podzimů proprší
ale to pak jen monitor bezvládně bliká
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Gabrielle, CULIKATÁ, Donne, tato22
Komentáře (0)