Z potulky
Černé krajkoví
na modrém sametu
a poslední letní úplněk,
schody až k Vyšehradu,
výhled na tichou řeku
ve světlech pouličních lamp
v dálce pražský klenot
ozářený hrad
Bože jak ráda mám
tuhle dámu,
stověžatou slečnu.
Jak bych ji
jedna, jeden
neměl mít rád?
Miluji tyhle výhledy
z Děvínu, z Letné,
neb z Branických skal,
kdypak jsi se človíčku,
na obzor naposledy zadíval?
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, labuť, la loba, Juan Francesco de Faro
Komentáře (1)
Komentujících (1)