Když kamenujeme
.
A hluchým dal Bůh oči
aby mohli vidět
dal jim nos
aby cítili zápach ryb
dal jim ústa
aby mohli nekonečně klábosit
dal jim krásu
aby mohli očarovat
dal jim ruce
aby vzplanuly
a upadly jim
ale nedal jim uši
neslyšeli
byli hluší
dokonale akusticky odstínění
ve stínu svého
mega pomníků
mrtví už při narození
utopení
hluší ke hlasům
hluší k nářku
hluší k prosbám
hluší ke štěstí
a hluché Bůh tloukl
a hnal je strništěm
a lesem
a tam jsme se potkali..
.
Přečteno 313x
Tipy 24
Poslední tipující: labuť, Severka, Madanik, Gabrielle, reinka, CULIKATÁ, zenge, Mbonita, ECHO PARAZIT, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)