Stín
Když i Tvůj stín
si svůj život žije
a chýba mu
svoj vlastný tieň
bodavou bolest
jen slza smyje
a rozjatrí
nepriehľadnú sieň.
...
Chceš-li je
je čas slova
do polopravd
srolovat
a odložiť ich na miesto
kde nikto nehľadá.
když polkneš svou pýchu
pak nebudeš už směšný
a keď ti zapadne,
na smiech
už nebude vhodný
čas
...
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, Kars, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)