Za..
Za babku koupil jsem si hvězdný prach
koupíš si taky?
z orbity odpad a bolidů hrách
plynové mraky
vybouchlých supernov, z černých děr čas
zborcen do bodu
časové osi, absolutní mráz
jenž do obchodu
vrhl náš vesmír na burze via futures
v ústředně mám již
initial margin, Ty neskrýváš úděs
hrůzu netajíš..
inteligentní a praktická vždy
proč nákup vzdáváš?
stínohru koupím bdě - ve snu, jak kdy..
.. jen rukou máváš
Přečteno 316x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, labuť, Lota, Gabrielle, CULIKATÁ, zenge, NikitaNikaT., tato22, Donne, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)