V tramvaji
V tramvaji bez kapesníku
v zimě jsem jel do práce.
Příliš brzy jsem však zpoznal,
že je to boj bez šance.
Čtyřicet to trvá minut
a já místo nosu splav.
Čím víc lidí přibývalo,
tím se zhoršoval můj stav.
Rýma řídká jako pivo
nedočkavě lila se.
A já chudák bez půllitru
ruku držel na nose.
Všechny síly soustředil jsem,
bych ni kapku upustil.
V duchu prosil o šnuptychl,
který by mne vyprostil.
V naději na spásu shora
k cestujícím vzhlédl jsem.
Srdce si mi zastavilo
neskutečným úžasem.
Žena Bohem obdařená
kapesník mi podala.
Teď už jsem ho potřeboval
jenom mezi nohama.
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, chicacheca
Komentáře (3)
Komentujících (2)