Ghantonamon

Ghantonamon

Anotace: Proč ne . . .

Zlomil se čas,
už neplyne,
a ke mě zas,
hlavou kyne.

Mám jít blíž,
chce mě vedle sebe,
ale ty nevíš,
že nevím kde je nebe,
kam padá stín,
já zhulil poslední gram,
já vypil mnoho vín,
ale našel jsem jen klam.

A ty tu,
a já,já,. . . hledám
sám sebe
snad tebe
snad smrt
a možná jen hledám jak napravit čas.
Autor Ante portam inferam, 28.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Mikko Johannes Antero Haaveilija, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel