Ve frontě
Anotace: poslední dobou mi nejde nic, tak menší pokus o něco
Ve frontě na lístky
Stojím už dlouhé
Roky.
Ne a ne se hnout kupředu.
S troškou prachu,
Za límcem
Poznávám
Tu krutou pravdu.
Že čekám zbytečně,
Než zjistím to,
Co už jsem dávno věděla.
Lístky na Lásku jsou vyprodané.
A tak mi nezbývá,
Než se doplazit zpět
Do svého já
A tiše trpět.
Opět.
O samotě.
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Dračičák, Gabrielle, ECHO PARAZIT, Květka Š., Kars, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)