Vyznání papíru

Vyznání papíru

Anotace: svobodné pocity

Platonicky a silně
Ohněm a ledem
Tě ničím a směju se
Své neschopnosti milovat
Nikoho kromě odrazu
Které mi každé ráno
Vrací žárovkami osvícené zrcadlo
Co šeptá
Že jsem nejkrásnější
Po propařené noci
S kruhy pod očima
Modřinami po těle
A kamarádkou hanbou
Mrskající moji mysli výčitkami zas a znova
Pro oheň
Stravující všechny okolo

Jednou bych chtěla napsat
Jak je moje srdce rozervané na kusy
Kvůli tobě
Chtěla bych pochopit
Proč mě máš rád
A já tebou pokaždé vytřu podlahu
Postavím přede dveře
Do fronty čekatelů

V zrcadle už mám vypálené tečky
Od žhavých pohledů
Co doutnají touhou
Touhou konečně opravdu milovat
Tebe nebo klidně jeho
Psát si vaše jména po rukou
A nebýt obklopená lidmi
Přesto sama
Jen se zrcadlem
V kapse uválených džín
Ze včerejší noci
Autor její alter ego, 28.09.2011
Přečteno 376x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Voralberg, Týna, Anjesis, její alter ego, PrinceznaHeliovýchbalonků, Emmelia, prostějanek, Adéla Jamie Gontier, KORKI, Ledová víla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Páni, fakt skvěle napsané

01.11.2011 15:16:23 | Anjesis

líbí

Vždyť ty víš.... ;)

29.09.2011 18:32:00 | Adéla Jamie Gontier

líbí

skvělý námět, ST

29.09.2011 15:22:00 | Ledová víla

líbí

pardon-vypálené tečky,už mi ruka nějak ujíždí.

28.09.2011 23:05:00 | Donne

líbí

Pro mě je to za ST./v zrcadle vylálené tečky od žhavýh pohledů-dobré a nejenom to/

28.09.2011 23:04:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel