Chmury
Hltám bolest a tlumim pláč,
Chci spát a nemůžu.
Můry a tma plují za mnou,
Když uléhám, drží mě,
Nepustí. Smějou když jsem sám,
Smějou se a kážou prstem,
Snů a představ máš dost tak se pusť
a padni, nám pro radost.
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Striptérka
Komentáře (0)