Plamen
Vločkami cukrován v zimní noci,
procházím pod okny.
Poslouchám šepot přání.
V krbech praská života strážce, avšak je pánem.
V duších plamen.
Pod námi hromádka naděje,sehnout se jen,
ale hlavně narovnat se zpět,
ať můžeme do smutku o štěstí pět.
Komentáře (0)