Anotace: ... je to jen sen???
není to sen....je to tvrdá realita.....nechápu proč se tolik lidí bojí samoty a svobody.
19.10.2011 19:10:00 | ECHO PARAZIT
Nic není pravda.
Ale je, a to, že stejně jednou v prachu lehnem a červi se rozlezou:-), tak vidíš, že s tou pravdou to není zas až tak špatný:-)
09.10.2011 16:37:00 | Jeněcovevzduchukrásného