ROMANTICKÁ
Anotace: Věnováno...jak jinak...mé ženě :-))
ROMANTICKÁ
Krásně hřeješ
po duši i po těle
jako svíčka v kostele
jako z vlny klubíčko
a ve tmě
slyším Tvoje srdíčko
jak tichounce cinká...
tak tence
jak se píská na milence
a tak tiše
jako když za jahodníkem
malý skřítek blinká...
Přečteno 353x
Tipy 22
Poslední tipující: Eris Greensun, Maryje..., CULIKATÁ, Zdenka-matka, WAYWARD, M3rryMarta Valenová, Donne, Kars, la loba, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)