Pesimisticky depresivně laděná
Anotace: Jednoho chmurného nepříliš vydařeného dne..
.
Nad radostí se smráká
Pospěš si než bude tma
Nechci už plakat!
Na hlavu padají
černé mraky
vrány hořce krákají
Smutním si taky
Nad námi pouto
co skomírá a chřadne
zmírá a slábne.
Rázem se přetrhne
duši smutkem zalije?
Nebo snad navážeme zase?
Pouto souhry a veselí
Snadnější volba – zdá se..
Teskně hučí
manželská řeka
srdce skučí
srdce spěchá..
...
Neutíkej srdíčko
běh manželský neuspěcháš
Počkej dlouho nebo maličko?
To zvládneš,to dáš !!
Bojuj a nepruď :)
.
Přečteno 388x
Tipy 28
Poslední tipující: hatlapatla, Houda, el viento, NikitaNikaT., Any 4, Maryje..., CULIKATÁ, Mbonita, Juan Francesco de Faro, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)