Ani
Ani víru, ani sílu,
ani doufat, ani být,
ani bílou, ani černou.
ani vědět,ani žít...
NE...
život nechat být
a vědění...,
měl bych chtít.
Tak napověz,
řekni co chceš říct
a já zmizím
rozplynu se
jako šťastný okamžik
včera krásný byl
a dnes je z něch hřích
Komentáře (0)