SIJAKO
***
Jako stín pergamenu v hradbách srdce
starobylým písmem popsaný
jsi předobraz mého
krásná Sijako
vytesán v obrysy hor
pohltím dlaní vody Acherón
svou slepotu převedu v druhou stranu
bloudivou duši k stopám tvým svedu
složím neklid v polospánku
za tělem dělám kříž
krásná Sijako
jsi předobraz téhož
starobylým klínem vepsaná
do listu pergamenu v hradbách duše
***
Přečteno 306x
Tipy 41
Poslední tipující: strawbery, Holis, páááááááá, ECHO PARAZIT, hloubavá, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., s.e.n, Maryje..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)