Ledová
S větrem v ruce
A sněhem v batohu.
Utíkám lesem
Směrem k domovu.
Přináším zimu,
Možná taky rýmu.
Z komínů spoustu dýmu
A snad i trochu splínu.
Jsem krutá,
Jsem chladná.
Jsem to já, královna Ledová.
Tak neměj strach
A měj mě aspoň
Trošku rád.
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Dračičák, Maryje..., Kars, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)