Pro Tebe,.
Krásných holek je dnes spousta,
však Ty jsi pouze jedna,
líbat jenom Tvoje ústa,
jak v zimě neděle květná.
Tvá přítomnost ten pocit vzbuzuje.
Chvění, radost.
Srdce co jen kvůli Tobě pracuje.
Smutek, úzkost.
Procitnutí k realitě,
jsi na druhém břehu,
nevzdávám to, chci Tě,
dávat Tobě denně něhu.
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kett, Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)