V ZAPOMNĚNÍ
V zapomnění zrodí se naděje
naděje zanikne v zapomnění
možná mně ticho ale polije
co lásku nepromění
Z proměny když čas se změní
změní se další proměny
co bilo včera to už není
mlčí kus mé malé odměny
V rozednění přichází nové svítání
svítání je ale nové rozednění
sčítaní se hádá jen z nadějí
z naděje se rodí a nepřichází
...................V ZAPOMNĚNÍ.
Přečteno 214x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Linzerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)