K-T-J
Chtěl bych se vrátit jednou zpět
A vidět život z jiné stránky
Uvážit smysl těch zlých vět
Neničit hněvem své tři dárky
Moc chtěl bych aspoň na chvíli
Co změnila lásku v slzy
Říct ti, že co jsme prožili
Už neskončí tak brzy
A neuplyne ani den
Kdy nelituji svojich činů
A nemám už ten krásný sen
Už cítím jenom vinu
Kdo neví kdy je správný čas
A necítí to kolem sebe
Nezaslouží si slyšet hlas
Který ti šeptá: chci Tebe
Už nechci jiné osudy
A nechci žádná kdyby
Já nenajdu tři omluvy
Pro takové tři chyby
Mrzí mě, že jsem byl ve vašich životech
Mrzí mě, že jsem
Je mi to líto K,T,J.
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, V.N.Losinský, Maryje..., střelkyně1, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)