Tvá slova o tom
jak všechno
špatně dělám
že jsem jiná
než původně jsi chtěl
a že ani nevím
co v životě
vlastně hledám
že pro Tebe jsem nevyzrálá
a moc usedlá asi
to radči
přes plot koukáš
a jiným bys
snad záviděl
...
Možná
že kdybys přišel
o to co jsi měl
možná vzpoměl bysis
že v málu se síla skrývá
a možná by zas ses rozpoměl
že vždy držela Tě
jen Tvá vnitřní víra
...