POZDNÍ SKLIZEŇ
nastala pozdní sklizeň mládí
nastala pozdní sklizeň snů
nechápu co mi ještě brání
stud na místě je k pousmámí
nad sklizní promarněnejch dnů
často se ztrácím ale hledám
pomalu roste za mnou stín
snad jednou sklidím co jsem sela
úrodná léta byla smělá
jsem koštérem všech emocí
Přečteno 381x
Tipy 47
Poslední tipující: Holis, ewon, Jeněcovevzduchukrásného, Dorimant, TetaKazi, Eliss94, Maryje..., Thalia, James Libustka, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)