MÁ SRDCE NA SVÉM MÍSTĚ .....
Že má srdce na svém místě
to vím celkem jistě
hlavně že jsou blízko teplé dlaně
ty vyvedou nás až na horské pláně
tam jen budeme hlídat vítr s nadějí
možné sny na nose co ztrácejí
šeptám" Ti moje slunce krásné"
naděje co jsou jasné
paprsky slůvek které hřejí
ty do tebe dál jen smějí
v tom malém záblesku
dáváme si otázku?
je na místě
co podnikneme příště
MÁ SRDCE NA SVÉM MÍSTĚ.
Přečteno 339x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Lucucu, la loba, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, ZILA78, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)