Z LOUTKOVÝCH STÍNOHER
Z loutkových stínoher
svoboda ochucená kapkou citrónu
jako divadlo k popukání
nezávislých sfér
kdy komedie naložená v pitralonu
voní,čpí a až páchne
intrikami stěžejních nedostatku
v takovém temném nic nedělání
a špinavém čekání co táhne
průvanem s pod dveří na začátku
a až synchronně navádí
k davovému šílenství klíčníku
a ty honorace v zlatých závějích
instinktivní imunity
přes pár facek a faldíků
jsou uvězněni v lipových alejích
směšné a tak falešné ulity
loutkových stínoher
kdy tahání za provázky
se stalo národním sportem
pokrytectví a korupce
a tyhle výdobytky kladou otázky
zdalipak nejsme jen aportem
v zubech státní dysfunkce.
Přečteno 275x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, hatlapatla, Azure angel, Maryje..., WAYWARD, ECHO PARAZIT, la loba, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)