Ve svých
zoufalých chybách
něco dobrého
hledám
jenže pořád
nenacházím
a to mě trošku
mate
ve svých zlých
snech
se stále modlím
a pak volám
všechny svaté
jenže pak
si jen pár prášků
vezmu
a probudím se
v rukách
Tvých
...
nemůžu se usmát
a ani se hnout
nemůžu čas vrátit
a svou chybu
obeplout
ani ho nijak zkrátit
...