Myslela jse, že ses vrátila... však jenom letmý dotek si vložila. Chápu, asik je hodně práce a málo volného času.
19.10.2011 20:49:00 | NikitaNikaT.
Čas nikdo nezastaví, roky plynou,
vzpomínky však nikdy nepominou...
Láska je krásná a kvete v každém věku, má-li člověk opravdu rád, na kráse přeci nezáleží, ale... důležité je to, co nosíme uvnitř, co z nás vyzařuje.
03.10.2011 18:24:00 | NikitaNikaT.
Je vidět, že je Vám spolu moc hezky a to je nejdůležitější, máte krásně vyzrálou lásku:-))a to se mi moc a moc líbí:-).Tak by to mělo být všude, to by byla krása:-)
01.10.2011 22:11:00 | CULIKATÁ