Ještě
Ještě nevyschly
slzy v očích mých
a už opäť
hľadím do slnka
ještě stále mám
tvou vůni na dlaních
ešte stále
nenachádzam dych
...
ještě stále cítím
tvé doteky poslední
posadnutá myseľ
hľadajúca zmysel...
ve vzpomínkách listuji
a přehrávám si chvíle
nevšední
a najradšej by som
v nich plával
neustále
...
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)