ahoj waywarde, ty starý brachu, to je fakt nádhera. já vím, že účel básně vzniká až při jejim čtení, ale ..uklidňuje mě, ačkoliv mám pocit, že by neměla. každopádně je příjemná.
02.10.2011 22:39:00 | tenflipskáj dysfunkt
a lidé jdou a jdou..kolem,někteří se i zastaví..
víš sám..jak to život umí..laškovat..
ST
02.10.2011 20:37:00 | Mbonita