Pokoncertová
Jak nějaká nanynka
jsem opilá rytmem,
pohledem jeho očí
a souzvukem tónů
tvořícím dokonalou
syntézu harmonie.
Jsem poblázněná fanynka.
Zblázněná do těch jeho
červených džínů,
kožené bundy,
smějících se oči
a příběhu o Amélii z Monmartru
/v Albertově podání/
V jiném borůvkovém světě,
jsem tvá school beauty queen.
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: kaaamiiii, tato22, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (0)