Putování s cílem beze směru
mé tělo se toulá městem
děsivou a chladnou tmou
vyhýbá se loktům, pěstem
jde jen s pravdou svou
budící lítost každým gestem
jde dál, kam ho vlastní nohy nesou
vítr v zádech napovídá cestu šeptem
jde dál..dál cestou slepou
s tváří zahalenou
prachem a sazemi obarvenou
s pověstí pokřivenou
snaží se zapomenout
..co dělat mám?
s myslí omámenou
břemenem na ramenou
zároveň náručí otevřenou
hledá spásu svou
hladiny louží vlní se od nohou
v nich rozmazaný obraz s noční oblohou
pomalu kráčí, kam jiní nemohou
pomalu kráčí- se svou ochotou
být sám..
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: čas.běží
Komentáře (0)