Víš když odejde člověk tak to bolí..strašně moc,ale když odejde němá tvář..odchází víc než člen rodiny..odchází..přítel,bratr a k tomu věrný kamarád ne jen do deště!S člověkem jsme mluvili se zvířetem taky..jenže ne slovy..nám odpovídalo..vrtěním ocásku,pohledem,pomazlením i když ti pes olízne hubu tak že bys ho nejradši okřikl tak to nejde..proč?Protože zvíře dokáže beze slov projevit to co..mnoho lidí nedokáže slovy...buď rád,že ti chybí to znamená že máš srdce!!!Pac.
24.11.2011 06:53:26 | Liška76
tebe pro tvé verše zvířata..pro tu oddanost..co ti vrací za tvou lásku..jo asi tak zvíře nedokáže vědomě a bez důvodu ublížit
22.11.2011 09:37:51 | Liška76