Anotace: z životodárné sbírky - Basy, sudy, ostudy -
já abstinent jsem tím zhnusen!!!
Propagace alkoholu?
..protestujem s antabusem
..já a Nešpor
.. a pár volů
03.10.2011 21:12:00 | zenge
Je skvělé, že optimismus tě ještě neopustil,
národ Čechů je rozumný,
víru v lepší časy by neopustil,
jak říkal můj kamarád,
hospodu nenechám zkrachovat,
i kdybych neměl co žrát. :-))
03.10.2011 20:26:00 | Kars