Když tě někdo opustí nebo nakope do zadku, ztratíš na
čas kontrolu a jis naštvaná na všechno, pak je ti třeba
jíti z cesty nebo se zas od tebe někam nakopat...
07.10.2011 19:49:00 | jehlaspichlas
Nemůžeš milovat svým způsobem celý (alespoň se to tak
říká stejně jako chtít světový mír - což není reálné do
té doby, kdy budou na zemi žít netolerantní náboženští
blbci, kteří milujou něco co není...
Ach, to jsem se jen tak zamyslel.
07.10.2011 19:46:00 | jehlaspichlas