Svíčková
Anotace: Přišla paralelně s kurzem používání léčivých TáDé svíček. Léčí tělo i duši :)))
Svíčková
svíčková, co není ke snězení,
slouží "jen" k energií těla pročištění :)))
až to budu všechno znát - můžem svoje čakry prát,
načisto dobíla - aby se nám líbila ... aura energie - bytí kód,
po cestičce k bílu, můžem dělat doprovod...
Svíčky tónům těla postavit,
aby nám je mohly naladit...
Rozladěná nezní - bolí v těle,
plátýnko, včelí vosk, býlí,
počkej... než odhoří chvíli
kurkuma, anýz, natural...
co by jsi k tomu povídal...
V tichosti s láskou působí,
pohltí všechny hnusoby...
Z těla je vytáhne komín efektem,
radí si s kdejakým defektem...:)))
Každý, kdo cítí - to uvítá,
vždyť je v nich magie ukrytá.
Při jejich zrodu - když se vytváří,
božskou inspirací to zazáří...
A nyní k tomto okamžiku,
proneseš nejedno slovo díků
k spojení vědomí zčista
vzpomeneš na lásku Krista
Tohleto voňavé svíčky světlo - závanem lásky bolest smetlo...
Přečteno 424x
Tipy 14
Poslední tipující: James Libustka, Emmelia, WAYWARD, Amable seňor Marek, hašlerka, CULIKATÁ, 6thSun, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)