i přes tvůj nevysoký vzrůst - jsi velká básník (slovo básnířka se mi nelíbí)
09.10.2011 00:04:00 | René Vulkán
Nevaž se,odvaž se.... tak to má být,proč ne. Doktory z Ústavní ještě nikdo nevolal, tak to bylo OK :)
04.10.2011 07:25:00 | E.T.Jane
...
pocity byly ryzí
a duše odhalená
z té první
a druhá pohupuje nohama
bosatá
nohatá
rozpustilá
v přístavu Port
známě neznámýma vodama
rozpustila
tklivé tóny
labutí písně
v parketu bílá díra
rozvlnit Zvíra
nestřežit /tak/ přísně
a vlky zase provětrat ;-)
...
04.10.2011 04:16:00 | Bambulka