Silvestr, režisér, medvědi
Anotace: Dost ujetá báseň
Kamery jedou, vlaky drnčí, světla svítí a režisér neví. Pár metrů od tamtud dva medvědi tančí. Někteří z nich kuje piklí, kují oba, jeden je moc rychlý a druhý zase zpomalený. Už od silvestra. Neměl tak chlastat, všechno mohlo býti jiný. Klapka sklapla. Kamery vyply, světla zhasla. Tma jak v pytli. Medvědi se ve tmě nevyznají. Proč zrovna medvědi? To režisér tají. Jó vždyť ten to neví. Sakrblé dva medvědi blbí!
Komentáře (0)