znám obraz v mlze, bez kontury
možná číš, co nemá dno
či struktura jen kmene kůry
kam datel klove naprázdno
ten obraz vtáh mě ve svá krásna
kde procházím se potajmu
však při svítání z čista jasna
v mlžnou propadám se tmu
***
Jiří
04.10.2011 22:33:00 | j.c.
Já hlavně tě v hlavě vidím a slyším hlas
je fajn navštívit jih a zjistit jak tam zraje klas.
Něžná báseň i autorka :-)
04.10.2011 17:56:00 | Danger