Sluncem nízko nad (=k obrazu=)
zase se mnou chodí
stíny kadeřavých časů
tady tě líbám
a tam
jsem jiný
vlny se mnou vodí
princezny pro lekníny
když u jezera stan
má křišťálovou krásu
a do vlasů
ledové jíní
hvězdáři sypou navzdory jasu
~~
my u vody v přítmí
dívaní
do hlubiny
nahý a bosá a..
bojíme se citu pro poslední zimy
v dotecích když sólo zpívá rosa
o nebezpečí vnad
až slzy kanou něžností konvaliny
bez hlasů
slov
aby život nespal a láska kvetla
zavázala mi oči
země že se točí
váhala a dál? asi se pletla
marně čekám na vzkaz na malý zázrak světla
Sluncem nízko nad
nejraději bych tu červeň probod
leč v modro jsem spad
a srdce
přímo do vod
Přečteno 297x
Tipy 16
Poslední tipující: Sunny, Maryje..., labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Dota Slunská, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)