Jak z dálky slyším od nábřeží
dech staletého stromoví
co bylo to dosud střeží,
co bylo?
Kdo to ví…
Příběh, který mýty boří
až věku strhne okovy,
květ na osamělém keři
kvete dosud?
Kdo to ví…
Tak podzimem jdou dál ti kteří
verš psali na list notový
dálky čas jim kroky měří
dálky čas…
Kdo to ví…
***
Jiří
04.10.2011 22:22:00 | j.c.
Náhodně jsem zabloudil a přečetl si, že máš dnes na Literu za sebou 2500 dnů! Gratuluji! A St nádavkem!
04.10.2011 21:18:00 | Zasr. romantik
Jakou barvu má důvěra?
Na povrchu se rdí a směrem k jádru přechází do zlaté záře sluneční...
04.10.2011 20:13:00 | Cecilka