Podzimní
Anotace: Podzime, podzime!
Podzimní
Pod říjnovým sluníčkem
Na oprýskané zídce
Jsem já se sebou
S neznámým človíčkem
Kolem mě spadané listy
Tolik krásy ve smrti
Kdo drží barevnou paletu?
Kdo stvořil nádhernou tapetu?
Na konci babího léta
Rozlije se v přírodě klid
Snad jen támhle pták odlétá
Chudák opozdilá vlaštovka
Kdepak vlaštovce je konec?
Kam poděl se umělec s paletou?
Obalí list hlavu dubu staletou?
Tak pod říjnovým slunkem
Sedím na zídce dál
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)