Anotace: Začala jsem chodit na literární kroužek, kde se dalo téma "cukr v prachu" a my na toto téma měli vymyslet něco... no prostě něco. :D Tak doufám, že se vám tato básnička líbí.
ale jak se ty cukrované písně lidem dobře poslouchají...:)
25.12.2012 19:16:53 | 5kvitek