setkaní...
Slyšel jsem
že každou částici
lze s jistou pravděpodobností nalézt
na jakémkoli místě ve vesmíru…
Takže i když je velmi pravděpodobné
že jsi momentálně
na odvrácené straně Alfa Centauri
nebo možná snídáš
v bufetu u Magellanova mračna
existuje i jistá nepatrná možnost
že ucítím vůni pryskyřice
a najdu tě ve své ložnici…
Má Grindélie…
Přečteno 383x
Tipy 32
Poslední tipující: isisleo, Špáďa, hašlerka, Jana M., spare, střelkyně1, Donne, modrá..., Tomáš Přidal, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)