Zrození slunce
Anotace: ...zakoukaná do obrazu...
V prostoru mezi námi
právě teď vzniklo cosi,
září jak drahokamy
chycené do rákosí...
Soukromý vesmír jasní,
zázrak ho světlem mění
a k našim srdcím letí
polibek proteplený...
V slunečním opojení
vyniká Božská síla,
už rozumím těm děním,
láska se narodila...
Přečteno 466x
Tipy 44
Poslední tipující: jitka.svobodova, dream in emptiness, Jiná, Žqáry, Mourek, isisleo, el viento, Tanzania, kouzelníček, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)