Řeka
Říčka divoká,
mezi kameny utíká,
za nimi najde se i tišina.
Pak náhle potok se k ní připojí,
jejich vody v jednu se slejí,
tak říčka v řeku cestou se promění.
Nyní už teče klidně krajinou,
občas vlnky na počátek si vzpomenou,
na konci čeká vody širý lán,
co mořem je nazýván.
Připomíná to běh žití,
co z počátku je rychlí, hbitý,
ale časem přec zpomalí,
než do cíle svého se dovalí…
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)