Ujištěná ...
Anotace: Chvilková touha ze strachu ...
Sbírka:
Básně
Zvedni svou dlaň,
dotkni se slov,
vstříc našim osudům,
veskrze tajemství.
Mluv se mnou!
Nemlč !
Přivoláš neštěstí!
Zvedni svou dlaň,
dotkni se mě,
dávno to vím,
že můžeš slíbit,
cokoliv máš,
neboj se ničeho,
pořád jsem tady,
budem se líbit.
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Eliss94
Komentáře (0)