...aspoň...
Anotace: samotu mam rad,ale aspoň niekto by tam mal byť...
počasie už ma netrápi
čas ostal stáť niekde za rohom
nemôžem sa pohnúť
nemôžem,lebo stojím
križovatky neznášam
musím sa rozhodnúť
ale kam
kam mam isť
a sám?
popri samote
aspoň jeden človek
aspoň jeden
ktokoľvek...
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, CULIKATÁ, Donne
Komentáře (1)
Komentujících (1)