modelní...
Anotace: nebo vymodelovaná?
Byla elegantní
a obsahovala jen velmi málo
libovolných a nastavitelných měřítek…
ovšem co je zvláštní
se všemi současnými měřeními
co jsem pečlivě provedl
je ve vzácné shodě
a aniž by musela hovořit
vysvětluje je…
Zároveň mi však poskytla
podrobné předpovědi
o budoucnosti dalších tvrzení přeměřování
která ji mohou potvrdit nebo vyvrátit…
To podle toho
zda se ony předpovědi ukážou
správné nebo mylné…
a tak pracuji s modelem
který vychází z toho co o tobě vím
a nahrazuji jej jiným ve chvíli
kdy nové poznatky do toho starého nezapadají
možná tím reaguji na hledání absolutna
ale i tak mám fascinující poznatky
žít život s pocitem úžasu
v setkáních všemožného druhu…
Má Teaser...
Přečteno 312x
Tipy 34
Poslední tipující: zelená víla, Jiparo, hašlerka, Jana M., Mbonita, Juan Francesco de Faro, tato22, Tomáš Přidal, ZILA78, zenge, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)