zdražili nám nájmy v Praze,
pravda, předem po výstraze
s radou, bysme prchli z Prahy
snad do tábora bez ostrahy
***
04.12.2011 09:51:36 | j.c.
Carodějko
Důchodu se nedočkáme
malé platy máme dnes
důvod ten však dobře známe
nastavíme někdy pěst??
Všem díky za návštěvu a komentíky...
Jarka
13.10.2011 21:27:00 | Javavia
Na dlani ni chlup už není
stáří bude živoření
není odkud už nyní brát
budem muset snad žebrat
13.10.2011 21:18:00 | carodejka
Ne všichni staříci pražští
mají se vesele...
když totiž mrzne až praští
platí obří nájmy..
na teplo berou si ponožky
než účet z ČEZ a PRE je praští :)
07.10.2011 09:23:00 | E.T.Jane
Kdyby v Praze nemleli,
venkov byl by v p.....
Možná je to k nevíře,
už by spadly pilíře.
06.10.2011 23:47:00 | Špáďa