Dřevěným stolem
Dřevěným stolem projít dlaní
kde duše se láskám dávným klaní
oknem pak kouknout lehce ven
snad nezbyl jenom pouhý sen
pro pocit touhy věčné dvojí
prožít pak lásku podobojí
ve dvou si dlaně něžně hřát
co značí se takto.
Má-li rád
či má-li ho ráda.
Dávno zvony
kostelní zněly pro oba.
Jen dřevěným stolem prošel dlaní...
Vzpomínky v letech neuchrání
stoleté dřevo stolu tvého.
Přečteno 437x
Tipy 30
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., hašlerka, Javavia, Tanzania, CULIKATÁ, modrá..., Mbonita, danav, J's .., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)